dewetron-orb-white

Automotive & Transport

Dewetron Benelux levert geavanceerde meetsystemen voor onder andere de auto-industrie, tram/trein en spoorweg gerelateerde metingen.

Onze apparatuur garandeert accurate, uitgebreide meetwaarden met herleidbaar eindresultaat, die vereist zijn voor een objectieve besluitvorming tijdens de productontwikkeling en bij controletests of onderhoud. De modulair op te bouwen en draagbare meetsystemen (vaak batterijgevoed) zijn overal inzetbaar. Of het nu gaat om het meten van individuele onderdelen of totale voertuigprestaties, tijdens testritten of op de testbank.

Meetmogelijkheden

Combustion analyzers voor het meten van de verbrandingsdruk in het hoekdomein, terwijl gelijktijdig andere parameters worden geregistreerd. Voertuigdynamica en road load data verzamelen op een groot aantal ingangen met o.a. kracht-, rekstrook- en versnellingssensoren. Rem- en acceleratieproeven, pass by noise en lane change tests, ADAS, Safety etc.

Meet specifieke signalen, zoals CAN-bus, XCP en maak de meting compleet met snelle GPS ontvangers, gyroscopen en video informatie. Voor E-mobility toepassingen en hybride voertuigen hebben we de mogelijkheid om zeer nauwkeurig het vermogen te meten in combinatie met alle andere sensoren.

Of ontwikkel uw eigen applicaties onder LabView™ op basis van de beschikbare low level Virtual Instruments (VIs), of schrijf in een hogere taal zoals C, C++, C#, Visual Basic, Python of Java op de TRION SDK voor DEWE2/TRION systemen.