DEWE-RENT & DEWE-LEASE
"is kopen te duur?, kies dan lease of huur!"

HOME

NIEUWS INDEX BEURS/PERS HUUR/LEASE CONTACT

DOWNLOAD

LINKS
     
WELKOM
 
 Misschien:

heeft u een meetsysteem maar incidenteel nodig? --> huren kan dan een oplossing zijn!
heeft u niet voldoende budget voor de aanschaf? --> lease over een periode van enkele jaren is mogelijk!
heeft u niet de expertise voor de meting zoals bij Power Quality? --> wij kennen diverse consultants!
heeft u behoefte aan een uitgebreide instructie? --> die kan Dewetron u bieden!
 

 

HUUR   HUUR: Dewetron is geen verhuurbedrijf, maar toch hebben we mogelijkheden om u voor korte of langere tijd van meet apparatuur te voorzien. Dit kan zijn een Graphtec GL data logger, draagbare Dewetron met 8 of meer galvanisch gescheiden ingangen of een power analyzer.

Als u bij Dewetron huurt, bent u zeker van de laatste soft- en firmware, een up-to-date systeem en natuurlijk de kennis en support van de importeur/fabrikant zelf.

 

LEASE   LEASE: Het kan zijn dat de aanschaf van meetinstrumenten noodzakelijk is, maar dat het benodigde budget momenteel niet beschikbaar is. In dat geval kan lease een oplossing zijn.

U least de unit voor een periode een of enkele jaren voor een vast maandbedrag. Aan het eind van deze periode wordt men door een slottermijn (meestal 10%) eigenaar van het systeem.
Wij bieden dit aan via een geselecteerde partner.
METINGEN   METINGEN: Soms is er niet genoeg expertise in huis voor specifieke metingen zoals Power Quality. Het gaat dan niet alleen om de data maar ook de rapportage en eventuele aanbevelingen.

 
OPLEIDING   OPLEIDING: Door enkele uren te investeren kan men direct optimaal gebruik maken van zijn meetsysteem. Dewetron heeft geen standaard cursus, we passen de agenda aan op het niveau en wensen van de aanwezigen.

De nadruk bij de instructie op 'hands-on' we beginnen met de basis en laten alles zien van de juiste sample rate / anti-aliasing, triggering van events tot het gebruik van specifieke sensoren. Heeft u een specifieke sensor.......breng deze gerust mee. De cursus kan bij u op locatie worden gegeven of voor een of enkele personen in Breda. Vrijwel alles is mogelijk, u bepaald wat gewenst is!
 

KALIBRATIE   KALIBRATIE: Dewetron beschikt over een  herleidbare kalibratie opstelling in Breda, voorzien van diverse speciale Dewetron hardware en software voor het kalibreren en justeren van de meeste modules/systemen volgens de procedures van de fabrikant.

Is een RvA accreditatie gewenst kan dit door ons - tegen een aantrekkelijke prijs - worden aangeboden via onze partner in BelgiŽ, welke ISO-17025 geaccrediteerd is volgens BELAC.

Omdat wij de producten zelf ontwikkelen/verkopen, hebben we ook alle kennis in huis voor kalibratie en justering. Maar we gaan hierin verder: als een systeem bij ons binnen gebracht wordt kunnen wij drivers bijwerken, firmware updaten en grondig testen net als een APK-keuring van uw auto.
Daarom raden wij aan om jaarlijks uw systeem te laten testen en kalibreren.

     
     

OVER ONS

NIEUWS INDEX BEURS/PERS HUUR/LEASE CONTACT

DOWNLOAD

LINKS