DEWE-NIEUWS
"Wat is er Nieuw?"

HOME

NIEUWS INDEX BEURS/PERS HUUR/LEASE CONTACT

DOWNLOAD

LINKS
     
NIEUWS
 
  Net als in een top-restaurant wordt er altijd druk in de keuken
gewerkt aan nieuwe producten en klantgerichte oplossingen.

Hierbij enkele recente nieuwe items, welke misschien niet
allemaal op onze NL website te vinden te zijn of bij onze collega's
vandaar " ziet u niet wat u zoekt, bel ons!"

met vriendelijke groet,

 

Andries de Bu

Dewetron Benelux BV

Dewetron GmbH in Grambach bij Graz - Oostenrijk
Dewetron GmbH Oostenrijk en enkele collega's een 50-tal collega's .... sommige zonder hoofd  ;-)
 

     
2011   Q2 - 2011:
FlexPro 9 voor het verwerken van meetgegevens gemeten met DEWESoft en Graphtec. Daarnaast is FlexPro ook geschikt voor het importeren van andere data zoals Excel, LabView etc...  Leverbaar vanaf: 15-3-2011.

Q1 - 2011:

DS-NET modules diverse nieuwe DS-NET modules zoals hoge-spanning, CAN-bus, CPU unit voor stand-alone toepassing en Tc ingangen met 1kV galvanische scheiding.

DEWE-3020 upgrade actie voor de DEWE-3000 units (meer dan 10 jaar oud). Upgrade van deze units is niet meer mogelijk, we maken u graag een aanbieding voor een 'super upgrade' of te wel.....een nieuwe unit.
Deze actie is mogelijk vanaf Maart 2011

KALIBRATIE in NEDERLAND
was al sinds oktober 2009 mogelijk, maar de opstelling is verder uitgebreid en wordt compleet gemaakt met een Dewetron Scanner t.b.v. CMRR metingen. We kunnen nu een groot aantal modules herleidbaar kalibreren. Indien RvA gewenst is, kunnen we ook een kalibratie met BELAC accreditatie aanbieden via onze partner. (ter info: RvA = NL, BELAC = BE, OKD = Oostenrijk, DKD = Duitsland)

 

2010   Q4 - 2010:
DEWESoft release 7 (ruim 3-jaar na de introductie van versie 6), vele nieuwe functies/mogelijkheden.

DAQP-THERM en DAQP-MULTI, programmeerbare isolatieversterkers met hoge bandbreedte voornamelijk voor temperatuur toepassing. De in- en uitgang is programmeerbaar voor Tc's, isolatie 1kVrms !

DEWE-50-USB2-8 een nieuwe versie van de bekende DEWE-50-USB-8 unit. 8 ingangen @ 24-bit tot 200kS/sec/ch, 2 counters, 2x CAN-bus, DC en AC voeding. Wordt geleverd inclusief DEWESoft-7 licentie met uitstekende prijs/prestatie verhouding.

Q3 - 2010:
Graphtec GL220 en GL820 data loggers als directe opvolgers van de bekende GL200(A)/GL450 en GL800 data loggers. Groter geheugen, hogere display resolutie, verbeterde signaal kwaliteit...maar nog steeds gemakkelijk in het gebruik. De nieuwe - gratis - software is compatible met de GL200(A) en GL800.

Q2 - 2010:

DEWESoft GmbH
opend in Oostenrijk een nieuw kantoor in Kumberg (bij Graz) voor de productie van het DS-NET systeem en t.b.v. de internationale marketing van de DEWESoft producten. Franz Degen en Herbert Wernigg zijn de drijvende krachten achter deze nieuwe vestiging.

Q1 - 2010:
DEWE-101
minitaur een compacte data logger met 8 simultaan bemonsterde ingangen op basis van de DEWE-43. Echter is dit systeem voorzien van een eigen PC eenheid, robuuste solid state harddisk en een GPS van 1Hz of 100Hz. Vooral de 100Hz is interessant voor automotive toepassing. Sluit een keyboard of beeldscherm aan en u kunt meten!

DEWE-1203 en DEWE-573 speciale DSA versies voor dynamische signalen en met name trillingen, ICP microfoons. (staat niet op de website, vraag ons om info).

DEWE-3200 draagbare unit met accu's voor 2 uur autonomie, 8 slots voor DAQP en PAD modules, ruimte
voor A/D kaarten, ingebouwd scherm met aanraakfunctie. Leverbaar vanaf Maart 2010.

DAQP-STG een universele module, ontwikkeld voor NASA ! diverse functies in n enkele module met galvanische scheiding en hoge bandbreedte.
 

2009   Q4 - 2009:
DEWE-1201
compact draagbaar platform voor MDAQ meetwaarde omvormers met ingebouwd display, snelle CPU en robuuste solid state harddisk. De ingangen zijn spanning/icp/brug en door toepassing van MSI adapters ook geschikt voor andere signalen. 16 interne kanalen en uit te breiden tot 32.

DEWE-211 opvolger van de DEWE-201, nu met snellere CPU en dimensies gelijk aan DEWE-1201

Q3 - 2009:

DEWE-2600
een nieuw draagbaar platform voor DAQ/PAD en MDAQ meetwaarde omvormers.
Modulair concept met snelle miniITX platform voor hoge prestaties.


DEWE-43
een low-cost concept met USB2 aansluiting om met de laptop hoogwaardige metingen te verrichten. 8 analoge ingangen, 2 CAN-bus ingangen, 8 counters/24x DI en dat alles synchroon.
Een perfecte deal inclusief DEWESoft-7-SE


MSI
adapters met TEDS indentificatie voor het gebruik van andere sensoren/signalen op de MDAQ-BRIDGE/STG, DAQP-STG en DEWE-43/101 systemen.
 

ORION 22-bit A/D een low-cost versie van de bekende 24-bits A/D kaarten, echter zonder concessie te doen aan de kwaliteit. Leverbaar met 16 of 32 ingangen per kaart.
 

Nieuwe DEWETRON.COM website als wereldwijd contact platform. Er is al veel gedaan maar het zal nog tot 2010 duren eer alle producten weer on-line zijn. Bij deze kunnen we al het "support en service" deel van de site aanraden met alle downloads (DEWESoft, brochures, manuals etc...)
 

20-jaar Dewetron in September bestonden we exact 20-jaar en we zijn nog steeds "Alive & Kicking"

---------------

    AdB200-2010 - onder voorbehoud van fouten - alle vermelden merknamen worden als dusdanig erkend  
     
     
LINKS

 

  > Wie is Dewetron?
> Beurzen
> Nieuws
> Referenties
> Persberichten

> Advertenties
     
     

 

OVER ONS

NIEUWS INDEX BEURS/PERS HUUR/LEASE CONTACT

DOWNLOAD

LINKS