OVERZICHT
"nieuws - beurzen - applicaties?"

HOME

NIEUWS INDEX BEURS/PERS HUUR/LEASE CONTACT

DOWNLOAD

LINKS
   
   
     
 

Simultaneous sampling hoeft niet moeilijk te zijn

Dewetron Benelux BV
  • Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Ruim 21 jaar ervaring
Neem contact op

* verplicht

Contactgegevens
Telefoon +31 (0)76 544 25 44
Telefax +31 (0)76 544 25 45
Postadres Postbus 8808
4820 BC Breda Nederland
E-mail info@dewetron.nl

Bij data acquisition wordt vaak gekeken naar de sample rate, het aantal kanalen en de bit resolutie. Simultaneous sampling mag hierbij echter niet vergeten worden. Het is zeer belangrijk als simultaneous sampling mogelijk is, want pas dan is alles synchroon. Vandaar dat veel van onze producten hier aan voldoen.

Wie wij zijn
Wij zijn Dewetron, de specialist op het gebeid van test- en meetapparatuur. Zo weten wij als geen ander dat simultaneous sampling zeer belangrijk kan zijn. Sinds 1994 ontwikkelen wij zelf apparatuur, omdat wij niet tevreden waren met de toen geleverde kwaliteit. Bij ons bent u dan ook altijd verzekerd van kwaliteit en een goede service.

De nieuwe standaard
Met onze producten die simultaneous sampling ondersteunen, zetten we een nieuwe standaard voor data acquisitie. De simultaneous sampling wordt niet alleen toegepast bij analoge input channels, maar ook bij digitale I/O’s, encoders, counters en onboard CAN interfaces. Dewetron weet waar u behoefte aan heeft. Kies dus voor ons, en kies voor:
•    Hoogwaardige robuuste kwaliteit
•    Goede service en support
•    Simultaneous sampling voor nauwkeurigere meetresultaten

Meer informatie?
Wilt u weten wat de voordelen zijn van simultaneous sampling of heeft u andere vragen over een van onze producten? Vul snel ons contactformulier in. Wij antwoorden u zo snel mogelijk.

 

 
     
     

OVER ONS

NIEUWS INDEX BEURS/PERS HUUR/LEASE CONTACT

DOWNLOAD

LINKS