OVERZICHT
"nieuws - beurzen - applicaties?"

HOME

NIEUWS INDEX BEURS/PERS HUUR/LEASE CONTACT

DOWNLOAD

LINKS
   
   
     
 

Multifunctionele Power Analyzer

Dewetron Benelux BV
  • Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Ruim 21 jaar ervaring
Neem contact op

* verplicht

Contactgegevens
Telefoon +31 (0)76 544 25 44
Telefax +31 (0)76 544 25 45
Postadres Postbus 8808
4820 BC Breda Nederland
E-mail info@dewetron.nl

Bent u op zoek naar een nauwkeurige Power Analyzer? Dewetron levert Mixed Signal & Multi Power Analyzers in één enkel data-acquisitie (DAQ) systeem.

Zeer nauwkeurige Dewetron Power Analyzer

De Mixed Signal Power Analyzer van Dewetron is een zeer nauwkeurig meetinstrument voor het meten van meerfasige spanning. Met één enkel instrument kunt u meteen beginnen met het analyseren van de werking van meerfasige elektrische voertuigen en motoren. Onze Power Analyzers hebben een nauwkeurigheid van 0.01%. De display van onze Power Analyzers is overzichtelijk en dus erg gebruiksvriendelijk. U kunt de displays overigens ook altijd naar eigen behoefte aanpassen.

Meten is weten met Dewetron

Dewetron is sinds 1989 actief op de markt van klantspecifieke, direct inzetbare meet- en testapparatuur. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om hoogwaardige DAQ systemen te ontwikkelen, zoals de Power Analyzer en de transient recorder. Onze DAQ systemen zijn gemakkelijk aan te passen aan veranderende behoeften in de testomgeving en aan technologische ontwikkelingen in de energie-, auto- en luchtvaartindustrie. Met onze Power Analyzers en andere DAQ systemen is Dewetron een sterke speler in al deze sectoren.

Dewetron Power Analyzers in het kort

  • Turnkey: klantspecifieke DAQ systemen die u meteen kunt gebruiken.
  • Zeer nauwkeurig: Power Analyzers met een foutenmarge van 0.01%.
  • Kosteneffectief: altijd aan te passen aan omstandigheden en behoeften.

Meer informatie? Neem contact op

Ontvangt u graag meer weten over onze Mixed Signal Power Analyzer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. In ons contactformulier kunt u precies aangeven waarover u meer informatie wilt ontvangen.

 

 
     
     

OVER ONS

NIEUWS INDEX BEURS/PERS HUUR/LEASE CONTACT

DOWNLOAD

LINKS