OVERZICHT
"nieuws - beurzen - applicaties?"

HOME

NIEUWS INDEX BEURS/PERS HUUR/LEASE CONTACT

DOWNLOAD

LINKS
   
   
     
 

Harmonischen controleren door monitoring

Dewetron Benelux BV
  • Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Ruim 21 jaar ervaring
Neem contact op

* verplicht

Contactgegevens
Telefoon +31 (0)76 544 25 44
Telefax +31 (0)76 544 25 45
Postadres Postbus 8808
4820 BC Breda Nederland
E-mail info@dewetron.nl

Heeft u of uw klant last van harmonischen? Meet met onze precisieapparatuur de harmonischen en ontdek of de harmonischen aan de norm voldoet en waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Met onze apparatuur weet u snel meer.

Dewetron, voor de beste kwaliteit
Dewetron is de specialist op het gebied van meet- en testapparatuur. Wij weten als geen ander dat bij meten en registreren nauwkeurigheid zeer belangrijk is. Al meer dan 20 jaar geleden zijn wij onze eigen producten gaan ontwikkelen. Hiermee zijn allerlei data te meten en te registreren, zoals harmonischen.

Meten is weten
Om storingen op te lossen, is het belangrijk om te weten waar het probleem van de harmonischen ligt. De PFR- en PNA series zijn de beste manier om achter het probleem te komen. Met verschillende modules en de wiskundige bibliotheek (bijv. de berekening van diverse efficiëntiefactoren) kunnen er meerdere elektrische eigenschappen gelijktijdig gemeten worden, zoals harmonischen, fundamenteel vermogen en reactief vermogen.

We kunnen meten volgens EN-50160 (tot 50e harmonischen) maar ook volgens IEC-61000-4-7 voor de registratie van hogere harmonischen tot 9kHz. Het is echter ook géén probleem om zelf uw instellingen te bepalen voor bijvoorbeeld metingen aan windmolens, turbines, off-shore installaties etc...

Meer van Dewetron
Er zijn meer POWER toepassingen zoals E-MOBILITY voor hybride aandrijvingen, Schakeltesten. commissioning en inbebedrijfstelling, Denk ook aan Smart-Grid toepassingen en nauwkeurige vermogens metingen. Meer weten? neem dan contact met ons op.

 

 
     
     

OVER ONS

NIEUWS INDEX BEURS/PERS HUUR/LEASE CONTACT

DOWNLOAD

LINKS