OVERZICHT
"nieuws - beurzen - applicaties?"

HOME

NIEUWS INDEX BEURS/PERS HUUR/LEASE CONTACT

DOWNLOAD

LINKS
   
   
     
 

Wij hebben de datalog die u zoekt

Dewetron Benelux BV
  • Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Ruim 21 jaar ervaring
Neem contact op

* verplicht

Contactgegevens
Telefoon +31 (0)76 544 25 44
Telefax +31 (0)76 544 25 45
Postadres Postbus 8808
4820 BC Breda Nederland
E-mail info@dewetron.nl

Wilt u een datalog logger/recorder die meet wat u wilt met de snelheid die u wenst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met de verschillende datalogs uit ons assortiment hebben wij ook de datalog die precies voldoet aan uw eisen en wensen.

Over Dewetron
Meten is weten. En met Dewetron weet u het helemaal zeker. Wij zijn onze eigen test- en meetapparatuur gaan ontwikkelen, omdat wij destijds niet tevreden waren met de kwaliteit van de aan ons geleverde producten. Bij ons bent u dus wel verzekerd van een hoogwaardige datalog en een goede service.

Veel uitvoeringen, dus veel toepassingen
De verschillende datalogs uit ons assortiment staan voor een brede toepasbaarheid. Van een zeer eenvoudige en kleine datalog tot een uitgebreidere datalog met duidelijke display voor een grafische weergave. Zo hebben wij de ESCORT iLOG en Junior data loggers met batterijvoeding en intern geheugen, de Dewetron PAD, CPAD en EPAD modules on-line PC loggers en de compacte Graphtec GL-serie multi-channel loggers. Kies voor Dewetron. Wij verzorgen voor u de datalog van uw wensen, met:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Scaninterval tot 10µS
  • Stand alone en online mogelijkheden

Vragen?
Wilt u meer weten over onze datalogs of heeft u andere vragen? Wij helpen u graag verder. Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier hiernaast. En geef aan waar u meer informatie over wilt hebben.

 

 
     
     

OVER ONS

NIEUWS INDEX BEURS/PERS HUUR/LEASE CONTACT

DOWNLOAD

LINKS