OVERZICHT
"nieuws - beurzen - applicaties?"

HOME

NIEUWS INDEX BEURS/PERS HUUR/LEASE CONTACT

DOWNLOAD

LINKS
   
   
     
 

Data acquisition voor de juiste informatie van uw metingen

Dewetron Benelux BV
  • Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Ruim 21 jaar ervaring
Neem contact op

* verplicht

Contactgegevens
Telefoon +31 (0)76 544 25 44
Telefax +31 (0)76 544 25 45
Postadres Postbus 8808
4820 BC Breda Nederland
E-mail info@dewetron.nl

Voor het ontwikkelen en beheren van producten en processen is data acquisition een van de belangrijkste pijlers. Door onze data acquisitie meetsystemen en recorders kunnen processen bekeken en geëvalueerd worden op van tevoren vastgestelde punten. Correcte gesynchroniseerde data acquisition van allerhande signalen en sensoren is hierbij van groot belang. Daarom ontwikkelen wij onze apparatuur zelf.

Over Dewetron
Dewetron is begonnen als handelsfirma voor de import van test- en meetinstrumenten uit diverse landen. Daarna hebben wij ons snel ontwikkeld als systeemintegrator voor data acquisition producten. Omdat de data acquisitie markt niet de kwaliteitsproducten kon leveren die wij wensten, zijn wij eigen producten gaan ontwikkelen en fabriceren. Zo maken wij al meer dan twintig jaar lang hoogwaardige apparatuur voor data acquisition.

Altijd de juiste data
Onze verschillende hardware en software producten zijn geschikt voor vele toepassingen. De producten vallen op door flexibiliteit middels modulaire opbouw en snelle data-registratie en analyses. Ze zijn beschikbaar in zowel draagbare units als rack-mount units. Kies dus voor Dewetron, vanwege:

  • Meetkwaliteit in robuuste behuizing
  • Synchroon meten van alle signalen/sensoren
  • Hoge isolatie door galvanisch gescheiden ingangen
  • Brede toepasbaarheid ook voor u!

Neem contact met ons op
Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van data acquisition die Dewetron u biedt? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier hiernaast. U kunt hier eenvoudig aangeven waarover u informatie wilt.

 

 
     
     

OVER ONS

NIEUWS INDEX BEURS/PERS HUUR/LEASE CONTACT

DOWNLOAD

LINKS