DATA ACQUISITIE SYSTEMEN
"overzicht"

HOME

NIEUWS INDEX BEURS/PERS HUUR/LEASE CONTACT

DOWNLOAD

LINKS
     

OVERZICHT

 
 


Dewetron & DEWESoft maken modulaire systemen van compleet draagbaar 'alles-in-één' systeem in diverse uitvoeringen tot componenten voor systeem integrators. Daartussen zitten de front-ends en de meetunits voor aan de laptop. Bijna alle systemen zijn modulair zodat ze precies afgestemd kunnen worden voor uw toepassing en budget, zonder gelimiteerd te zijn naar de toekomst. Men kan later extra modules kopen, het systeem uitbreiden en in een aantal gevallen zelfs upgraden naar de nieuwste technologie van Dewetron met snelle CPU's en de simultaan bemonsterde ORION A/D kaarten.

We hebben diverse prachtige basis modellen om uit te kiezen, met 8- of 16- tot 64/128 dynamische ingangen (uit te breiden met externe RACK's) en vele statische ingangen. Er zijn twee mogelijkheden voor signaal conditionering: DAQP (plug-in) versterkers meestal voorzien van hoge galvanische scheiding en de MDAQ's met differentiële ingangen en overspanningsbeveiliging. Zelfs een combinatie is mogelijk.

De compacte DEWE-3020 met zéér bescheiden afmetingen. De iets grotere DEWE-2600 met meer opties en uitbreidingsmogelijkheden, en de DEWE-1201/211 snelle simultane data loggers.
De meest populaire is de 'laptop' uitvoering DEWE-5000. De nieuwste DEWE-800 en 810 vormen een uitzondering omdat ze specifiek voor desktop of 19" toepassing zijn ontworpen, maar hiermee betreden we een nieuw segment van de markt. Daarnaast bieden wij diverse modellen uit de 'battery powered' meetinstrumenten zoals de DEWE-501, DEWE-2600 en DEWE-3200.

Als laatste zijn toegevoegd de DEWE-211 / DEWE1201 / DEWE-43 en DEWE-101 compacte logger met simultaan bemonsterde ingangen. Indien u geen keuze kunt maken, neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend advies.

LET OP: onderstaande links zijn nog niet actief naar NL pagina's

INSTRUMENTEN
alles-in-één
  Alles in één zoals DEWE-2600, 5000, 3020 Alles in één zonder display
     
VOOR DE PC

USB

PCI

Ethernet

  Meten met USB2 poort - DEWE-50-USB2-8 PCI - ECARD oplossing - perfect voor expansie Meet via Ethernet
     
SIGNAAL CONDITIONING   DAQP isolatieversterkers - plug-in MDAQ - Multi kanaals toepassing MSI adapters voor div sensoren DEWE-RACK chassis voor DAQP-MDAQ
     
COMPONENTEN   AD kaarten zoals simultane ORION boards DEWESoft - DASYLab - FlexPro EPAD expansie en CPAD CAN-bus expansie Display - Monitor
    Accessoires allerhande Sensoren - VGPS - GPS - Encoder - Trilling Industriele PC's
   

Plug-in Meetwaarde omvormers
Al is de meetkaart en software nog zo mooi, indien men niet direct sensor signalen kan aansluiten, zonder ruis uiteraard is het allemaal nutteloos. Onze complete lijn plug-in versterkers helpen u vrijwel ieder signaal aan te sluiten en bieden meestal een galvanische isolatie van 1000Vrms!
Of kies voor het MDAQ concept met vele mogelijkheden.

Herleidbare specificaties en meetkwaliteit
Wij hebben geen samenraapsel van componenten - onze PC gebaseerde instrumenten worden gemaakt volgens ISO-9001 en ISO-14001 en voldoen aan CE en MIL-STD-810F voor schok en trilling. De DEWE-5000 haalt zelfs de 'performance class A' bij de EMC testen, véél hoger dan vereist is.

Fantastische Software
Op het systeem kan vele software gebruikt worden, maar stel dat u helemaal geen zin heeft om iets zelf te schrijven/bouwen? Kijk dan eens naar het kant-en-klaar programma DEWESoft met de mogelijkheid van synchrone data acquisitie door de unieke system-clock technlogie. Synchroniseer analoge signalen, digitaal, CAN-bus, counters, GPS en zelfs video.

 

    ALLES-IN-EEN
> Overzicht

DRAAGBAAR + DISP.
> DEWE-5000
>
DEWE-2600
> DEWE-3020
> DEWE-1201
   

Een COTS Platform?
Dit betekend "commercial, off-the-shelf", of in andere woorden een open systeem met standaard elementen. Ook wel te vergelijken met Lego. Omdat de verschillende platforms worden gebruikt in bijvoorbeeld transient recorders, power analyzers, combustion analyzers, fft etc...worden de ontwikkelkosten verdeeld over een groot aantal instruments....het voordeel is voor u!

Andere systemen zoals een SCOPE of RECORDER zijn nooit te upgraden omdat het systeem gesloten is.
Bij Dewetron hebben we een open platform, dat nog vele jaren uit te breiden is en/of te upgraden. Zelfs onze software is open, run ieder gewenst Windows programma zoals Excel, LabVIEW, DASYLab, MATLab... en natuurlijk onze eigen DEWESoft meetsoftware.

Zelf bouwen - Systeem intergratie?
Van de DEWE systemen zijn ook IPC versies beschikbaar met en zonder intern RACK. Zodat men zelf een systeem kan samenstellen. Er zijn bijvoorbeeld leveranciers van high-speed camera systemen die de IPC's gebruiken of firma's die speciale non-destructive meetsystemen bouwen met onze IPC's

Multi-Functioneel
Diverse functies zijn te combineren in één draagbare unit. Bijvoorbeeld Energie- & Netkwaliteit analyser met daarbij een volwaardig data acquisitie systeem (recorder, scope, log...etc)

 

     
     
    Met USB interface
> DEWE-50-SERIE

BATT. GEVOED

> DEWE-500
>
DEWE-2600

DESKTOP - 19"
> DEWE-
800

DS-SERIES
> DEWE-43
> DS-101 Minitaur
> DS-NET
 

EXPANSIE RACKS
>
EXPANSIE

 

     
BUITENLAND    
   
LINKS

 

   
     
     

OVER ONS

NIEUWS INDEX BEURS/PERS HUUR/LEASE CONTACT

DOWNLOAD

LINKS